Avtobusni prevozi

 

Najpomembnejša dejavnost našega podjetja je prevoz potnikov v notranjem javnem linijskem prometu, katerega izvajamo predvsem na območju Posavja in Dolenjske ter mednarodnem javnem linijskem prevozu

 

Poleg javnega linijskega prometa opravljamo tudi posebni linijski prevoz. Teh se poslužujejo predvsem šole, za prevoz šoloobveznih otrok in večja podjetja za prevoz delavcev na gradbena delovišča ali v proizvodne obrate ter sezonska dela na plantažah.

Velik del ponudbe obsegajo tudi občasni prevozi. To so prevozi zaključenih skupin na različne dogodke in turistične destinacije. Te se nahajajo tako v Sloveniji, kot po vsej Evropi. Včasih pa nas pot zanese tudi na sever Afrike ali Bližnji vzhod

 

Z več kot 25 letnimi izkušnjami in že več kot 10 milijonov prevoženih kilometrov s sodobnimi, čistimi ter vzdrževanimi vozili, vam zagotovimo prevoz, ki bo za vas po končanem dnevu izleta pričaralo prijetne in nepozabne spomine. Za brezskrbno, varno in udobno vožnjo pa bodo poskrbeli naši profesionalni vozniki z dolgoletnimi izkušnjami. Kot kolektiv se zavedamo, da je ključ do uspeha, naše in vaše zadovoljstvo.

 • VOZNI PARK

  Za sproščeno potovanje poskrbita varnost in udobje.

   
 • NAROČILO PREVOZA

  Za naše usluge pošljite povpraševanje 

   
 • VOZNI REDI

  Točnost je lepa čednost.

   
 • CENIK

  Tarifa za prevoz potnikov in prtljage v javnem linijskem cestnem medkrajevnem prometu

   

 

prevozi in turizem

Blanca 32, 8283 Blanca

prevozi@mirttours.si

 +386 51 645 795

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem.

 

Please let us know your email address.

Invalid Input

© 2024 Mirttours, Peter Mirt s.p. Vse pravice pridržane. Produkcija 5ka.Agencija

Piškotki


Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi. Vedno so časovno omejeni.


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov: 

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
 • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Piškotki spletnega mesta 

 

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID ID vašega seje na strežniku. Za čas seje

MIRTTOURS prevozi in turizem

Peter Mirt s.p.