Datum potovanja: Datum odhoda: po dogovoru

 

Datum odhoda: Po dogovoru
Trajanje izleta: 1 dan

Destinacija: Primorska / Slovenija
Min in Max število potnikov: 35 do 135 oseb

 

 

MOŽEN PROGRAM POTOVANJA:

 

Ni boljšega načina za spoznavanje Slovenske obale, kot z ribiško ladjo in domačini, ki vam na krovu postrežejo morske specialitete.

 

VOŽNJA Z LADIJCO:

Odhod ob dogovorjenem kraju in uri. Vožnja mimo Ljubljane v Portorož. Na portoriškem pomolu se bomo ob dogovorjeni uri vkrcali na ladjico ter se odpravili na morje. Križarjenje po slovenski obali vam bo razkrilo naša obalna mesta iz morske perspektive. Prijetna vožnja do strunjanskega zaliva, mimo školjčišča, vam bo omogočila, da boste na poti občudovali pečine Belih skal in Mesečevega zaliva. Tudi Piran in piranska cerkev bosta iz morja nekaj posebnega.

 

PIRAN – izkrcanje v Piranu in ogled starodavnega mesta

Med sprehodom po romantičnem Piranu si bomo ogledali staromestno jedro. Spoznali bomo najpomembnejše stavbe, ki s svojo mogočnostjo pričajo o časih, ko je v naših krajih vladala Beneška Republika. Pot nas bo vodila preko Tartinijevega trga ter nas po ozkih srednjeveških ulicah peljala do Prvomajskega trga in Punte, kot najbolj zahodne točke mesta, ki se zajeda v morje. Zamudili pa ne bomo niti prekrasne panorame z obzidja piranske stolnice, ki se razprostira na Strunjanski, Koprski in Tržaški zaliv na eni strani, in preko streh piranskih hiš na Piranskem zalivu na drugi. Od tod je mogoče videti 3 države.

 

ISTRSKA VINSKA KLET – Vrhunsko vinogradništvo z ekološko noto

Za konec našega potovanja pa se bomo zapeljali še v deželo refoška, kjer je dom našel izjemen ekološki vinar. Obiskali bomo eno od največjih ekoloških vinogradniških kmetij v Sloveniji. Gospodar nam bo predstavil svojo sodobno vinsko klet, kjer zorijo njegova vina, ki je z vidika tehnologije zelo zanimiva, z vidika estetike, pa prava paša za oči. Za zaključek se bomo preselili v degustacijski prostor, kjer bomo ob istrskem pršutu, siru in oljčnem olju okušali 5 različnih vzorcev ekoloških vin. Imeli bomo tudi možnost nakupa. Proti domu se bomo s polnimi želodčki odpravili v poznih popoldanskih urah.

 

 

CENA VKLJUČUJE:

 • Stroške prevoza s turističnim avtobusom
 • Parkirnine in cestnine
 • Vožnja z ladjico
 • Kosilo na ladjici
 • Ogled vinske kleti in degustacija
 • Stroški vodenja spremljevalca agencije
 • Organizacijo potovanja, osnovno nezgodno zavarovanje in DDV

 

OPOMBE:

 • Naveden program izleta je okviren in se prilagaja željam naročnika. Možno je spreminjanje, dodajanje ali odvzemanje točk programa.
 • Cene niso navedene, ampak se določijo na podlagi obsega programa in števila potnikov.
 • Možni dodatni ogledi in druge storitve z doplačilom

 

ŽELIMO VAM OBILO UŽITKOV!

 

prevozi in turizem

Blanca 32, 8283 Blanca

prevozi@mirttours.si

 +386 51 645 795

PRIJAVA NA E-NOVICE

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem.

 

Please let us know your email address.

Invalid Input

© 2024 Mirttours, Peter Mirt s.p. Vse pravice pridržane. Produkcija 5ka.Agencija

Piškotki


Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da je z novo zakonodajo (ZEKom-1) prišlo do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.


Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi. Vedno so časovno omejeni.


Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.


Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov: 

 • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
 • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
 • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
 • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
 • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
 • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja).

 

Piškotki spletnega mesta 

 

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
PHPSESSID ID vašega seje na strežniku. Za čas seje

MIRTTOURS prevozi in turizem

Peter Mirt s.p.